Me Picteellä teemme yhteistyötä vain alan parhaiden toimijoiden kanssa. Operaattoriyhteistyötä teemme vain Elisan kanssa. Olemme Elisan Platinum Partner ja tämä tarkoittaa sitä, että hoidamme Elisan meille nimeämiä asiakkuuksia vastuullisesti ja kokonaisvaltaisesti.

Kaikki Elisan yrityksille suunnatut palvelut ja tuotteet on kauttamme saatavissa. Teemme Elisan kanssa laajamittaista yhteistyötä ja rakennamme yhdessä ratkaisuja asiakkaillemme. Muita yhteistyökumppaneitamme ovat mm. maailman kaksi suurinta puhelinjärjestelmä valmistajaa AVAYA sekä UNIFY (entinen Siemens). Avaya IP Office järjestelmien osalta, olemme Avayan prefered partner Suomessa.

 

Elisa_logo_blue_RGB_web

Kaikki Elisan Yrityksille suuntaamat tuotteet/palvelut saat helposti kauttamme. Elisan platinum partnerina hoidamme Elisan meille nimeämiä asiakkuuksia täysivaltaisesti.

Elisa Yrityspalvelut

avaya logo

Picte toimii maailman johtavan Viestintä-, Video-, Contact Center ja verkkoratkaisuja toimittavan AVAYA:n connect authorized partnerina. Olemme toimittaneet Avaya puheratkaisuja niin pienille lääkäriasemille kuin suurille hotelliketjuillekin.

 

unify1

Unifyn kanssa nostamme viestintä ja  vuorovaikutus tekniikan uudelle tasolle.

 

Vetonaula_logo

Vetonaulan kanssa tuotamme yhteistyössä laadukkaita tietotekniikan ulkoistuspalveluja yrityksille ja järjestöille.

 

oki

Tulostus ja kopiointi ratkaisut kaikkeen ja kaikkiin kokoluokkiin.

 

Saskon auttaa meitä asiakkaidemme kaikissa sähkö-, tietoliikenne- ja kuituverkkojen rakentamis tarpeissa.