Mobiilivaihde

Mobiilivaihde kulkee aina mukanasi älypuhelimessa.

Mobiilivaihde on yksinkertainen ja monikäyttöinen puhelinjärjestelmä. Päätelaite eli älypuhelin kulkee aina mukanasi. Mobiilivaihde rakennetaan ja ohjataan toimimaan kulloisenkin tarpeen mukaan – järjestelmä räätälöidään asiakkaan tarpeisiin ja toiveisiin. Mobiilivaihde on yksilöllinen puheratkaisu, joka parantaa asiakaspalvelusi laatua.

Puhelut ovat olennainen osa yrityksen toimintaa. Mobiilivaihteen ansiosta asiakas saa nopeasti kiinni oikean henkilön – asiakastyytyväisyys sekä yrityksen tehokkuus kasvavat. Pitkät jonotusajat, ohjaukset varattuihin numeroihin tai yhdistämisen mahdottomuus puolestaan voivat luoda asiakkaalle täysin vääriä mielikuvia toimivasta yrityksestäsi. Haluamme auttaa yritystäsi auttamaan asiakkaitasi.  Tämä on toimintamme kulmakivi ja lupauksemme sinulle.

Mobiilivaihde – kaikki samassa paketissa

Mobiilivaihteessa kaikki on samassa paketissa ja yhden päätelaitteen tekniikka on helppo ratkaisu.

Mobiilivaihde sopii suurimmalle osalle yrityksistä. Mobiilivaihde on käytännössä älypuhelimeen asennettu puhelinvaihde, joka sopii erityisen hyvin liikkuvaa työtä tekevälle työyhteisölle.

Mobiilivaihteen ominaisuudet

Mobiilivaihde voi olla kevyt ratkaisu tai sisältää monipuolisia ominaisuuksia. Ratkaisu sopii sekä muutamien henkilöiden yrityksille että suuremmille organisaatioille.

  • Järjestelmä on helppokäyttöinen.
  • Mobiilivaihde pienentää kulujasi.
  • Asiakastyytyväisyys kasvaa.
  • Palvelun käyttöönottokustannukset ovat pienet.

Liikkuvuus ja vapaus ovat mobiilivaihteen suuria etuja.

Mobiilivaihde kytketään aina tietoturvalliseen tietoliittymään.

Kysy lisää »

Mobiilivaihde on täydellinen ratkaisu liikkuvan työn tekijöille

Mobiilivaihde sopii erityisen hyvin liikkuvalle henkilöstölle. Järjestelmä on aina taskussasi ja käytettävissä jatkuvasti. Tämä on suuri etu liikkuvalle työntekijälle.

Suunnittelemme asiakkaalle yksilöllisen puheratkaisun kartoituskäynnin perusteella. Kartoitamme todelliset tarpeesi ja toiveesi. Jos esimerkiksi et halua viedä töitä kotiin kännykän mukana tai jos puhelinjärjestelmän tulee sisältää erityisen paljon ominaisuuksia, voi kiinteä puhelinjärjestelmä sopia yrityksellesi mobiilivaihdetta paremmin. Tavoitteemme on paras mahdollinen puheratkaisu juuri sinun tarpeisiisi. Mobiilivaihteiden lisäksi meiltä onnistuvat myös Call Center -palvelut tai kokonaisvaltaiset IT-ulkoistukset.

Kun tiedämme tarkat tarpeesi ja toiveesi, pystymme rakentamaan sinulle parhaan mahdollisen puheratkaisun. Ota yhteyttä, niin keskustellaan asiasta lisää.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä niin jutellaan lisää.

- 09 8553 550